Categories

Noves entrades de Critèria: crònica dels cinc primers seminaris sobre coses que cal saber de la llengua catalana

El dia 13 de juny de 2019 hem publicat, dins la subcategoria 9.3 de Critèria, la crònica dels cinc primers seminaris sobre coses que cal saber de la llengua catalana: «Els recursos lingüístics i terminològics de l’Institut d’Estudis Catalans» (2011), «Què cal saber per a fer un bon índex alfabètic?» (2012), «La petita història de la correcció de textos a l’Institut d’Estudis Catalans (1907-2007)» (2013), «Quan hem de resoldre un dubte, quina obra podem consultar amb garanties?» (2014) i «Obres i recursos en línia per a resoldre tots els nostres dubtes lingüístics» (2015). Aquests seminaris van ser organitzats per l’Associació Promotora de la Llengua Catalana i foren impartits per Josep M. Mestres, cap del Servei de Correcció Lingüística de l’IEC.