Categories

Aparició i presentació de la ‘Gramàtica bàsica i d’ús de la llengua catalana’

 

A partir del propvinent dia 4 de setembre de 2019 es podrà adquirir a les llibreries més importants la tercera i última de les gramàtiques normatives de l’Institut d’Estudis Catalans, la Gramàtica bàsica i d’ús de la llengua catalana, la primera de les quals es publicà l’any 2016. Aquesta tercera obra és normativa i descriptiva, i s’adreça al públic no especialitzat i molt específicament al món de l’Administració, dels mitjans de comunicació i de l’ensenyament. S’ha concebut com un manual de consulta que orienta en la interpretació i l’aplicació de la normativa de l’IEC. És una gramàtica directa, útil i clara, apta per a tothom qui estigui interessat en la qualitat de la llengua.

El dilluns 9 de setembre de 2019, a les 18.30 hores, M. Josep Cuenca, directora de l’obra, i Màrius Serra, membres de la Secció Filològica, presentaran aquesta gramàtica en el marc de la 37a edició de la Setmana del Llibre en Català, a l’avinguda de la Catedral de Barcelona.