Categories

Doble exposició sobre Pompeu Fabra i l’IEC a la Casa de Convalescència

 

Ahir, dia 23 de juliol de 2018, Quim Torra, president de la Generalitat de Catalunya, i Joandomènec Ros, president de l’Institut d’Estudis Catalans, van inaugurar a la Casa de Convalescència l’exposició «Pompeu Fabra i l’Institut d’Estudis Catalans» que hi ha al claustre d’aquesta institució. Amb aquesta exposició l’IEC posa a l’abast del públic una mostra dels materials i dels documents del seu arxiu com a contribució a l’Any Fabra. A l’acte van assistir també Laura Borràs, consellera de Cultura; Ester Franquesa, directora general de Política Lingüística, i l’Equip de Govern de l’IEC.

L’exposició es pot visitar del 24 al 27 de juliol i del 20 al 31 d’agost, de 10 a 14 h; i a partir del 3 de setembre, de 10 a 19 h. Juntament amb aquesta mostra també es pot visitar, a la planta baixa, l’exposició «Pompeu Fabra. Una llengua completa», cedida per la Direcció General de Política Lingüística de la Generalitat de Catalunya a l’IEC.