Categories

Curs de correcció lingüística en aranès

Del dia 3 al dia 6 de juliol 2018 es durà a terme a Vielha el Cors de correccion lingüistica en aranés, organitzat per l’Institut d’Estudis Aranesi – Academia aranesa dera lengua occitana (IEA-AALO), en col·laboració amb el Consell General d’Aran i la Generalitat de Catalunya.

El curs clourà amb una taula rodona titulada «Era correccion lingüistica en catalan, en occitan estandard e en aranés» i moderada per la periodista Clara Villar, en la qual intervindran Albert Turull, membre numerari de la Secció Filològica de l’Institut d’Estudis Catalans; Jacme Taupiac, membre de l’IEA-AALO i de la comissió que va elaborar ​​les Normas ortográficas del aranés; Joan Salas-Lostau, president de la Secció Estàndard de l’IEA-AALO, i Jusèp Loís Sans, president de l’IEA-AALO.