Categories

9.5.1. Curs de formació avançada per a correctors de textos (2000-2001)

 

9-4-1_CFACT-1 2000-2001

 

Organitzat pel Servei de Relacions Exteriors de l’Institut d’Estudis Catalans, el Curs de formació avançada per a correctors de textos, dirigit per Joan Martí i Castell, director del SEREIEC i membre de la Secció Filològica de l’IEC, i coordinat per Josep Maria Mestres, cap de l’Oficina de Correcció i Assessorament Lingüístics del SEREIEC, va tenir lloc a la seu de l’IEC entre el 10 d’octubre i el 21 de desembre de 2000 i entre el 9 de gener i el 8 de febrer de 2001, amb la presència d’una trentena d’assistents. Aquesta activitat estava adreçada a tots els correctors i traductors professionals, especialment als que duguessin a terme tasques de coŀlaboració externa amb l’Institut.

Els documents adjunts són els que s’han conservat en relació amb la preparació i el desenvolupament d’aquest Curs.

 

 

 

Fotografies del I Curs de formació avançada per a correctors de textos (2000-2001)

Obertura del curs a càrrec de Manuel Castellet, president de l’IEC, acompanyat de Jaume Martí i Castell, director del SEREIEC, i Josep M. Mestres, cap de l’Oficina de Correcció i Assessorament Lingüístics. Fotografia: Servei de Correcció Lingüística (SCL).

Lliçó magistral del curs a càrrec d’Albert Jané, membre de la Secció Filològica de l’IEC. Fotografia: Servei de Correcció Lingüística (SCL).

Primera fila dels assistents a la sessió inaugural del curs. D’esquerra a dreta, Joan A. Argenter, president de la Secció Filològica; Josep Llobera, anterior corrector de l’IEC, i Joan Martí i Castell, director del SEREIEC. Fotografia: Servei de Correcció Lingüística (SCL).

La directora d’SLC, Serveis Lingüístics de Català, Teresa Orpí (al centre), acompanyada dels professors Sílvia López i Josep M. Mestres. Fotografia: Servei de Correcció Lingüística (SCL).

El professor Josep M. Mestres durant una de les sessions teoricopràctiques del CFACT-1. Fotografia: Servei de Correcció Lingüística (SCL).

Vista de l’aula d’ordinadors de l’Escola Pia de Sarrià durant una de les sessions pràctiques del CFACT-1. Fotografia: Servei de Correcció Lingüística (SCL).

La professora Sílvia López durant una de les sessions teoricopràctiques del CFACT-1. Fotografia: Servei de Correcció Lingüística (SCL).

Vista de l’aula d’ordinadors durant una de les sessions pràctiques del CFACT-1. Fotografia: Servei de Correcció Lingüística (SCL).