Categories

9.5.2. Curs de formació avançada per a correctors de textos (segona edició, 2001-2002)

 

9-4-2_CFACT-2 2001-2002

 

Organitzat pel Servei de Relacions Exteriors de l’Institut d’Estudis Catalans, el Segon curs de formació avançada per a correctors de textos, dirigit per Joan Martí i Castell, director del SEREIEC i membre de la Secció Filològica de l’Institut d’Estudis Catalans, i coordinat per Josep M. Mestres i Serra, cap de l’Oficina de Correcció i Assessorament Lingüístics del SEREIEC, va tenir lloc a la seu de l’IEC entre el 9 d’octubre i el 20 de desembre de 2001 i entre el 8 de gener i el 7 de febrer de 2002, amb la presència d’una trentena d’assistents. Aquesta activitat, estava adreçada a correctors i traductors professionals.

Els documents adjunts són els que s’han conservat en relació amb la preparació i el desenvolupament d’aquesta segona edició del Curs de formació avançada.

 

 

 

Fotografies del II Curs de formació avançada per a correctors de textos (2001-2002)

Sílvia López i Caballer, Antoni M. Badia i Margarit, Joan Martí i Castell i Josep M. Mestres i Serra durant la sessió inaugural del CFACT-2, celebrada el dia 9 d’octubre de 2001.

Antoni M. Badia i Margarit, membre de la Secció Filològica, pronunciant la lliçó inaugural del CFACT-2.

Vista de la Sala Nicolau d’Olwer de la Casa de Convalescència durant la sessió inaugural del CFACT-2. A la segona fila, a l’esquerra, Teresa Orpí, directora d’SCL, Serveis Lingüístics de Català.

Vista de l’aula d’ordinadors de l’Escola Pia de Sarrià, de Barcelona, on es duien a terme les classes pràctiques amb ordinador del CFACT-2.

La professora Sílvia López durant una sessió de pràctiques amb ordinador del CFACT-2 a l’Escola Pia de Sarrià.

El professor Josep M. Mestres durant una classe teoricopràctica del CFACT-2 a la Casa de Convalescència.

La professora Anna Montserrat durant una classe teoricopràctica del CAFCT-2 a la Casa de Convalescència.

El professor Joan Costa durant una classe teoricopràctica del CFACT-2 a la Casa de Convalescència.