Categories

Tancament de la Casa de Convalescència i del local del carrer de Maria Aurèlia Capmany

Malauradament, arran de la pandèmia COVID-19 produïda pel coronavirus SARS-CoV-2, les autoritats han hagut de decretar un confinament de tota la població a casa, per tal de procurar frenar la propagació de la infecció.

L’Institut d’Estudis Catalans, sensible a aquestes recomanacions, i per raons de seguretat i de responsabilitat, va decidir tancar les seves instal·lacions a partir del dilluns 16 de març i fins a nou avís. Per aquest motiu, els serveis de correcció de l’Institut hem passat a treballar des de casa mentre duri aquesta situació.

Els col·laboradors externs que ens ajudeu en la correcció i l’edició de textos en aquests moments ens podeu trametre la documentació i podeu mantenir el contacte amb nosaltres a l’adreça de correu electrònic habitual. Els telèfons de l’Institut, però, no es poden fer servir.

(Imatge de microscòpia electrònica del coronavirus que causa la SARS, manllevada de la pàgina web cnet.com.)