Categories

6.3. Part final de les obres de 17 × 24 cm i de 20 × 26 cm de format

 

6-3_Part final de les obres de 17 per 24 cm_01 bis_pàg 1

 

Les col·leccions generals de monografies de l’Institut d’Estudis Catalans es publiquen amb el format de 17 × 24 cm o, excepcionalment, de 20 × 26 cm.

El document Part final de les obres de 17 × 24 cm i de 20 × 26 cm de format fixa els trets essencials de disposició dels finals de les obres d’aquestes col·leccions generals i els il·lustra profusament.

Juntament amb els documents Part inicial de les obres… i Elements generals dels llibres de 17 × 24 cm i de 20 × 26 cm de format (quart perllongat), conformen els elements generals de la tripa d’aquestes obres, i, amb el document Nou disseny de les cobertes de les col·leccions de monografies de les seccions de l’IEC, constitueixen els criteris generals de les col·leccions d’aquesta institució.