Categories

6.1. Elements generals dels llibres de 17 × 24 cm i de 20 × 26 cm de format

 

6-1_Elements generals dels llibres de 17 per 24 cm_01 ter_pàg 1

 

Les col·leccions generals de monografies de l’Institut d’Estudis Catalans es publiquen amb el format de 17 × 24 cm o, excepcionalment, de 20 × 26 cm.

El document Elements generals dels llibres de 17 × 24 cm i de 20 × 26 cm de format (quart perllongat) fixa els trets essencials de disposició del text de les obres d’aquestes col·leccions generals i els il·lustra profusament.

Juntament amb els documents Part inicial de les obres…Part final de les obres…, conformen els elements generals de la tripa d’aquestes publicacions, i, amb el document Nou disseny de les cobertes de les col·leccions de monografies de les seccions de l’IEC, constitueixen els criteris generals de les col·leccions d’aquesta institució.