Categories

9.2.6. La multiculturalitat i les llengües (2006)

 


Organitzat pel Consorci Universitat Internacional Menéndez Pelayo de Barcelona – Centre Ernest Lluch (CUIMPB-CEL) i per l’Institut d’Estudis Catalans (IEC), el seminari titulat La multiculturalitat i les llengües, dirigit per Joan Martí i Castell, president de la Secció Filològica de l’IEC, i coordinat científicament per Josep M. Mestres i Serra, cap de l’Oficina de Correcció i Assessorament Lingüístics de la mateixa institució, va tenir lloc al Centre de Cultura Contemporània de Barcelona els dies 9 i 10 d’octubre de 2006.

El quadre de professors que van intervenir durant aquests dos dies va ser format pels especialistes següents: Blanca Vilà, Salvador Giner, Isidor Marí, M. Carme Junyent, Miquel À. Pradilla, Josep M. Terricabras, Miquel Siguan, Emili Boix, F. Xavier Vila, Josep M. Nadal, Joan A. Argenter i Josep Moran. Va moderar la taula rodona final Joan Martí i Castell. Clogueren l’acte Blanca Vilà, directora acadèmica del CUIMPB-CEL, Joan Martí i Castell, director del seminari.

 

Les actes d’aquest seminari van ser recollides en el volum 10 de l’actual col·lecció «Miscel·lània» de l’Institut d’Estudis Catalans, amb el títol La multiculturalitat i les llengües (Actes del seminari del CUIMPB-CEL 2006), publicat l’any 2007.

Aquestes actes es poden consultar també al Portal de Publicacions de l’IEC i, si en queden exemplars, es pot adquirir en format de paper.