Categories

9.5.1. Curs de formació avançada per a correctors de textos (2000-2001)

 

9-4-1_CFACT-1 2000-2001

 

Organitzat pel Servei de Relacions Exteriors de l’Institut d’Estudis Catalans, el Curs de formació avançada per a correctors de textos, dirigit per Joan Martí i Castell, director del SEREIEC i membre de la Secció Filològica de l’IEC, i coordinat per Josep Maria Mestres, cap de l’Oficina de Correcció i Assessorament Lingüístics del SEREIEC, va tenir lloc a la seu de l’IEC entre el 10 d’octubre i el 21 de desembre de 2000 i entre el 9 de gener i el 8 de febrer de 2001, amb la presència d’una trentena d’assistents. Aquesta activitat estava adreçada a tots els correctors i traductors professionals, especialment als que duguessin a terme tasques de coŀlaboració externa amb l’Institut.

Els documents adjunts són els que s’han conservat en relació amb la preparació i el desenvolupament d’aquest Curs.

 

 

 

Fotografies del I Curs de formació avançada per a correctors de textos (2000-2001)